Grundlovstale 2014

5. jun 2014 | Taler

Festdag og eftertanke En festdag for demokratiet. Sådan tænker de fleste af os om Grundlovsdag. Hvert år glæder jeg mig.   Og hvert år er dagen også en lejlighed til at stoppe op og give plads til eftertanke og dialog om demokratiet og det fælles, vi har. Der har været flere af sådan mærkedage på det seneste. 4. maj med lys i vinduerne til minde om alle dem, som turde, og som havde modet, da det var allersværest. Det holder [...]

Grundlovstale 2013

6. jun 2013 | Taler

Jeg elsker Grundlovsdag. Jeg elsker, at det er så skelsættende en dag. Hver gang jeg går forbi glasmontrerne midt i vandrehallen på Christiansborg hvor grundlovene er udstillet, så tænker jeg på Grundlovsdag, og så tænker jeg på, hvor skelsættende demokratiet er. Det sker flere gange om ugen. Alligevel går den tanke lige igennem hovedet på mig hver gang.

Europa lever!

8. maj 2013 | Sofies Nyhedsbrev

I dag 9. maj er det Europadag. EU bliver 55 år. Tillykke til os!

Reformer i hus – Vækstplan vedtaget

25. apr 2013 | Sofies Nyhedsbrev

Med reformerne i hus og Venstres drillerier overstået kunne Vækstplan DK også endelig vedtages. Det er godt. For det skal være tilstrækkeligt attraktivt at drive virksomhed og investere i Danmark. Vi skal have genskabt de mange tusinde private arbejdspladser vi har tabt under krisen.

Samarbejde, dialog og ansvarlighed

21. mar 2013 | Sofies Nyhedsbrev

Det går stærkt for tiden. Rigtig stærkt. Ikke desto mindre er dialogen afgørende for mit politiske virke. Derfor vil jeg meget gerne høre din holdning. Vær med!